Kwaliteitskeukens tegen de laagste prijs
Home > Keukens > Aanbod > Hoogwaardige keuken in 2 aarde tint kleuren

Hoogwaardige keuken in 2 aarde tint kleuren

€46.000 ,00
€21.950 ,00
Informatie aanvragen
  • 52% korting
  • Beschikbaar in Terra met beach
  • Sima-Core werkblad
  • Terra en Beach front

Extra Informatie

Te koop zeer hoogwaardige keuken met heel veel luxe. De hoge kastenwand is voorzien van deuren uit 1 stuk en lopen door tot net boven de vloer (door to floor) u ziet de plint niet in het zicht. Kastenwand 3040 MM breed Terra grey Eiland 3100 MM breed Beach grey Hoogte kastenwand 2310 MM De keuken is ook van binnen in de kleur als de buitenkant, heel exclusief om te zien. Zwarte scharnieren, plankendragers en montage schroeven. 19 MM kasten i.p.v. 16 MM 8 MM geschroefde achterwanden i.p.v. 2.5 MM hardboard met een nietje. Zowel het eiland als de kastenwand kan links en rechts vrij staan, keuken maar ook de werkbladen zijn allen rondom afgewerkt.. Kastenwand voorzien van: 178 CM koeler, elektrisch te openen door deur zachtjes aan te duwen 178 CM no frost vriezer, elektrisch te openen door deur zachtjes aan te duwen Grote oven met stoom en vaste wateraansluiting Oven met magneton Uittrekbaar plateau t.b.v. bijvoorbeeld de koffieautomaat, met stopcontacten ingebouwd op de achterwand keuken. Verschillende laden en uittrekkorven in de kastenwand. Door tot floor bij de kastenwand, geen plint in het zicht. heel strak en onderscheidend/exclusief. NEFF inbouwapparatuur, duurste van het duurste. Neff 178 CM koeler Neff 178 CM vriezer Neff Oven met stoom vaste wateraansluiting en o.a. de slide & hide door Oven met magntron Beide ovens ook Airfryer Neff vaatwasser met o.a. Zeolith, bestekkorf en/of besteklade Neff duurste indctie met afzuikap in één, volledig flex zones. Quooker zwart Flex met een 7 liter boiler combi+ Quooker zeeppomp zwart Werkblad is 80 MM dik en van een specilae laag voozien SIMA-CORE Kortom een paradepaardje voor iedere woning. De keuken mag per direct weg, maar ook als later als het u beter uitkomt. De Neff is voorzien van grepen en strippen in de kleur Brushed Bronze, wil u liever zwart dan is dat mogelijk! Bezichtigen kan ook, avond is ook mogelijk op afspraak. Deze keuken staat helaas pas sinds februari 2024, wij gaan ons aansluiten bij een inkoopvereniging en om die reden te koop. De inkoopvereniging werkt met andere merken.

Lees meer

Specificaties

Kooinummer:
3
Kleur:
Terra met beach
Front:
Terra en Beach
Werkblad:
Sima-Core
Stijl:
Greeploos design
Afmetingen:
3040 en 3100 MM
Kookplaat:
Ja
Afzuiger:
ja
Mengkraan:
Quooker Flex
Gootsteen:
ja
Oven:
ja
Vaatwasser:
ja
Vriezer:
ja
Magnetron:
ja
Overige apparatuur:
ja

Meer weten over dit produkt?

Meer informatie aanvragen over Hoogwaardige keuken in 2 aarde tint kleuren

Hoogwaardige keuken in 2 aarde tint kleuren

U geeft aan geïnteresseerd te zijn in de keuken: Hoogwaardige keuken in 2 aarde tint kleuren van de fabrikant Transparant Exclusief. Door het formulier in te vullen wordt er vrijblijvend contact met u opgenomen.

Bereken uw reistijd

Berekenen

Informatie aanvragen

Vrijblijvende afspraak maken?

 
Informatie aanvragen
Friesland Groningen Utrecht Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland Brabant Limburg Zeeland Drenthe Overijssel Gelderland
  • Dagelijks nieuw Aanbod
  • Ruim 3000 verschillende opstellingen, alle stijlen aanwezig
  • Kortingen tot 75%
  • Snelle levertijden (keukens veelal direct leverbaar)
  • Showroomkeukens van gerenommeerde keukenbedrijven
  • Direct de laagste prijzen

De allergoedkoopste keukens van Nederland

Op deze site vindt u kwaliteits- keukens voor de laagste prijzen. Wij brengen het landelijk aanbod van showroomkeukens samen.

Door ons geselecteerd

Designkeuken.nl

Vele exclusieve designkeukens, welke opvallen qua Design of Materiaal gebruik. Zeer scherpe prijzen!

Naar de Designkeukens

Keukenontwerper.nl

Binnen 2 minuten een gratis 3D ontwerp. Start hier met het ontwerpen van uw keuken in 3D.

Naar de keukenontwerper